Saturday, 24 March 2012

Mengapa wanita menangis?

Tuhan, mengapa wanita begitu mudah menangis?” 



Tuhan berkata : 

"Aku memberinya air mata untuk dititiskan dan ini adalah khusus miliknya untuk digunakan bilapun ia perlukan." 


Air mata dgn wanita mmg tak bole berpisah. Sakit, sedih dan kadang2 time gembira pun seorang wanita boleh mengalirkan air mata. Terlebih gembira pon keluar air mate kan? Menangis sebagai tanda melepaskan perasaan sebenarnya. Tak kan nak menangis xde sebab lak kan.. Kadang2 ade sesetengah wanita ni , suka berdiam diri, jadi air mata lah jadi penemannya. Maybe rase lega la lepas nangis. So kesedihan tu xpayah nak tunjuk kat org lain..Lepas menangis mesti rasa mood kembali meningkat. Betul kan? sebab, lepas menangis, tahap stress akan menurun taw..Sebab itulah kadang-kadang wanita melepaskan perasaannya dengan menangis. Akhirnya kusut yang ada, pun hilang..;)
tulah antara keistimewaan air mata.



Sunday, 18 March 2012

gudluck to me!!

 I really want to gain more weight!!

so?





must eat,eat and eat!!! ;D

Friday, 16 March 2012

tuk tukk apa di dalam....

di kala bosan,terpandang cik canon kepamku yg meronta2 mintak digunakan. ;p


so,ape bole wat di dlm bilik..emm xkan nak amek gmbr sendiri sorang2..oh itu trend lame..xleh pakai dah haha ;D

so,aku snap je ape ade kt bilik kecilku ini utk menhilangkan bosanggg nyee

single room for this sem lah, no more double dah berani lah konon ;D

men tampal2 wall sticker, corak lap lapp u lah menjadi pilihan


tirai pintu  pon lap lapp u gak,beli kt bazar berkarat je pongg..hee

alas kaki welcome nak masuk toilet pon bole..tu je yg ade kebas kt umah ;D

tetikuss kesayangan ;)

makeup xdak,bedak tabur je mampu.hehe

laci polkadot kesayangan,mcm2 adooo.sumbat aje..;D

cm biasa lah bacaan tambahan lah tuk gurl2..majalah lame ;p

rantai ajaib 5ketul lain2 kegunaan. ;D

febrezee, keharuman seperti di taman bungee..wee~

the accessories ;)

utk keselesaan membuat assg lah sgt..elak dok atas katil ;D

ok sekian ;)

Friday, 9 March 2012

berabuksss

| lame x mengapodate blog |
coming next nak story all about 

eat,eat and eat ;D


| sem ini nak try ape yg xpenah makan, insyaAllah|

Tuesday, 20 September 2011

sem baru

sem yg sgt bosan
subjek yg sgt bosan
lecterer yg sgt bosan
di campur lak perasaan yg tertinggal kt umah 
dgn kepala otak berkarat ni
campur lagi dgn mood malas

kesimpulannya sem ni bosan.