Saturday, 18 June 2011

karaoke..

karaoke merupakan gabungan dua perkataan bahasa jepun iaitu  kara yang membawa maksud "kosong", dan ōkesutora yang membawa maksud "orkestra..

aku n kwn suka jugak berorkestra kosong ni,just sje2 release tension..perasan ala2 diva pon boleee..pedulik ape xde org tgk pon,kwn2 jela rela tak rela je terpakse dgr..haha..ble da pegang mic tu tros xpeduli sore sedap ke tak...padahal sore ade la macam katak tercekik buluh gak la kadang2..

oke ckp psl karok,de 2 jenis tmpt karok


KARAOKE JAMBAN:
1. da nama pun jamban,.plg ramai pon 3 org jer...
2. berlakulah aktiviti goyang setempat ..haha.. kalo menari, sure berlanggar2 nye...
3. xpayah nak berangan sgt laa nak nyanyi lagu sambil tarik key2 tinggi.. 
( nt org jamban sebelah usha )
4. makin lame makin ramai je penonton yg hadir ( kena usha la tu ngan org kt lua ), sure terasa macam wat konsert lak
5. kering tekak pndai2 la bwk air sendiri( xde serve minuman )

HAHA..joke2..
.
.
.
.
.

haa..ini..besa dye ala2 jamban di ats..sbb tu org gelar karaoke jamban..


KARAOKE BILIK
1. Selesa...bole muat rmai cket..
2. privacy..jiran sebelah xusha punyer..
3. nak gojet gaye bebas lantak ko la..
4. dihidang makanan n minuman..

bilik ade pelbagai saiz..harge depend on size la..

perkara yg harus dijauhi
.
.
.
.
.
.
.
.
.

oke2 jgn berebut mic,ikot turn ye..=p



No comments:

Post a Comment